Om oss

Godsaker er en spesialforretning innen kaffe, te, sjokolade, olivenolje, eddik, og gavepakninger. I tillegg utvalgte gourmetprodukter, relaterte artikler og enkelte andre produkter og gaveartikler fra mindre leverandører. Produktene ønsker vi å tilby til gode priser i forhold til kvalitet.

Forretningen ble etablert i 2006 og ligger nå i 17.mai gata 6 etter 15 år i Storgata i Kongsberg. Høsten 2017 åpnet vi nettbutikken. Her finnes pr. i dag et lite utvalg av det vi har, men flere produkter blir tilgjengelig fremover. Det er likevel en del produkter og produktgrupper som kun vil være i forretningen. Vi leverer til privat og bedrift, både til eget bruk og som gaver. Vi er ikke medlem av noe kjede, noe som gjør at vi selv velger produsenter og leverandører, og har en blanding av større og mindre nisje leverandører.

Gode råvarer, rene smaker, og høy kvalitet er sentralt for oss. Vi er opptatt av smaker og smakskombinasjoner, og benytter og samarbeider med leverandører, produsenter og kokker i inn og utland. En del av produktene importerer vi selv og flere av produktene finnes I Norge kun hos oss.

Vi ønsker også at kunden skal få tips og råd. Mennesker har ulike preferanser i forhold smak så vi forsøker å ha et spekter av smaksnyanser, slik at de fleste skal kunne finne noe som passer egen smak.

I størst mulig grad forsøker vi smake på alle nye produkter før vi setter de ut i salg. Dette for best mulig å kunne veilede kunden til å gjøre riktige valg ut fra egne preferanser. Vi har i tillegg smaksprøver på det meste av olje, eddik mm

Bianca Løver
Daglig leder