Tallerkener

Tallerkener for deg med lidenskap for god mat. Dekk bordet med vakkert glasserte tallerkener og skap akkurat den atmosfæren du ønsker deg .

Hvis det er noe du bruker hver dag, er det tallerkenene dine. Derfor er det fint å ha mange flotte farger og nyttige størrelser å velge mellom. Kombiner farge, form og mønster for å lage et dekket bord som passer deg. Frokost, middag og kveld – det er alltid en tallerken til formålet. Både til hverdag og fest. Skal du lage et virkelig elegant bord, dekker du bordet med tallerken etter tallerken - for hele den lange festmenyen.

Mat er glede og avslapning. Skap en behagelig og koselig stund rundt bordet. Tallerkener fanger oppmerksomheten flere ganger om dagen. Kanskje du ikke vil bestemme deg for kun én farge, men liker å mikse og matche. Tanken med kolleksjon er nettopp at du skal kunne blande.. Det varierte mønsteret danner en harmonisk helhet. Keramikken blir en interiørdetalj i hjemmet og kan brukes til langt mer enn bare middagsbordet.

Keramikk er et materiale som gir en koselig følelse. Det setter en koselig atmosfære og viser omsorg for både gjester og mat