FJÅK

Fjåk er den første bean to bar sjokoladeprodusent i Norge. De lager økologisk, etisk sjokolade av høyeste kvalitet med de fineste ingrediensene fra den nordiske naturen. Sjokoladefabrikken  ligger i Hardanger  De henter kakaobønner av høy kvalitet fra spennende opprinnelse og lager sjokolader med ingredienser inspirert fra norsk naturen. Resultatet er en smaksrik og sunn sjokolade med rene ingredienser av høy kvalitet.

Hva er bean to bar?  Fjåk sorterer, rister, knuser, og separerer av skallet fra kakaobønnene, før de kverner de til flytende sjokolade., og til slutt tempererer og støper vi i former.

Alle ingrediensene er 100 % økologisk.

Litt historie: Fjåk beskrives best som et prosjekt og en pasjon som startet i 2015 da Agurtxane Concellon malte sin første kilo med kakaobønner fra Madagaskar på en spesialkvern medbrakt fra London. Etter mye research og testing var man i 2017 klar for å skalere opp og starte kommersiell sjokoladeproduksjon. Resten er en historie som best kan beskrives med adjektiver som: vellaget, unik, innovativ, balansert og velsmakende, kreativt smaksbilde, teknisk perfekt og mersmak i form av sjokoladeplater, pulver og konfekt.