Fjåk -Ekte Brunost, 60 g
Melkesjokolade & brunost. Kremete karamellisert melkesjokolade med kakao fra Haiti, brun geitost fra Ommang Søndre og havsalt.
Fjåk er den første bean to bar sjokoladeprodusent i Norge. De lager økologisk, etisk sjokolade av høyeste kvalitet med de fineste ingrediensene fra den nordiske naturen. Sjokoladefabrikken ligger i Hardanger De henter kakaobønner av høy kvalitet fra spennende opprinnelse og lager sjokolader med ingredienser inspirert fra norsk naturen. Resultatet er en smaksrik og sunn sjokolade med rene ingredienser av høy kvalitet.
Hva er bean to bar? Fjåk sorterer, rister, knuser, og separerer av skallet fra kakaobønnene, før de kverner de til flytende sjokolade., og til slutt tempererer og støper vi i former.
Alle ingrediensene er 100 % økologisk.
Litt historie: Fjåk beskrives best som et prosjekt og en pasjon som startet i 2015 da Agurtxane Concellon malte sin første kilo med kakaobønner fra Madagaskar på en spesialkvern medbrakt fra London. Etter mye research og testing var man i 2017 klar for å skalere opp og starte kommersiell sjokoladeproduksjon. Resten er en historie som best kan beskrives med adjektiver som: vellaget, unik, innovativ, balansert og velsmakende, kreativt smaksbilde, teknisk perfekt og mersmak i form av sjokoladeplater, pulver og konfekt.
Melkesjokolade & brunost. Kremete karamellisert melkesjokolade med kakao fra Haiti, brun geitost fra Ommang Søndre og havsalt.
Fjelltur eller Mountain Trip er en kremete melkesjokolade med appelsinsmak, kandisert appelsin og karamelliserte mandler og sjokolade
Kremete melkesjokolade med kakao fra Madagaskar og friske nordiske blåbær.
70% mørk sjokolade laget med kakao fra Chanthaburi, med den aromatiske varmen fra Thailands mest emblematiske smak
Mørk ‘Single Origin’ drikkesjokolade med den perfekt tropiske fruktigheten av thailandske kakaobønner, og et kick av thailandske chilipepper.
Mørk single origin sjokoladepålegg laget med 55% hasselnøtter