GOODIO

Goodio ble etablert i Helsinki i 2015. Ønsket var å skape ikke bare et produkt som var sunnere og renere, men og en bedrift som er transparent og med et stort hjerte i alle ledd av verdikjeden. Goodio ble dermed lansert på de 3 prinsippene: bærekraft, velvære og transparens.

Goodio bruker rå kakaobønner som de stenmaler på lav varme for å bevare all næring. Sjokoladen blir minimalt behandlet for å holde ingrediensene så nær deres naturlige tilstand som mulig. Steinmalingen og lav produksjonstemperatur sikrer en rik smak og tar vare på smaken fra kakaoen. Sjokoladen er fri for raffinert sukker og søtes kun med kokosblomstsukker som har en lav Glykemisk Indeks, Inneholder kun naturlige ingredienser i tillegg til at den er vegansk. 

Kakaobønnene blir handlet direkte fra produsenter i Equador, Peru og Kongo.. De er dyrket etter de strengeste kvalitetskrav. Alle råvarene er sertifisert "Fair for life" og økologisk. Sjokoladen Goodio blir produsert lokalt i Helsinki fra bønne til plate.

Kort oppsummert: Raw, økologisk, vegansk, gluteifri, melkefri, soyafri og håndlaget sjokolade.

Struktur: Har en noe grovere struktur p-g.a stenmalingen. Dette glir en nydelig og fyldig smak når du lar den smelte i munnen.