
Fru Timian - Chillikrydder, 185 g
Chilikrydderet er sterkt nok til at det piffer opp maten, men ikke så sterkt at all annen smak forsvinner.
Fru Timian har i flere år vært en av Norges mest leste matblogger. I desember 2018 ble Fru Timians krydderserie lansert og i mai 2020 kom pestoene og buljongene.
Alt krydderet i blandingene er kjøpt gjennom firmaet Arne B.Corneliussen som sikrer en høy kvalitet. De lager krydderblandingene ut fra Fru Timians oppskrifter. Selve tappingen på krydderflaskene gjøres hos Fru Timian i Rakkestad.
Chilikrydderet er sterkt nok til at det piffer opp maten, men ikke så sterkt at all annen smak forsvinner.
Gullkrydderet egner seg veldig godt til stekte kylling- og svinekjøttretter, samt til vegetarretter. Det er sennep og gurkemeie som gir den herlige gullfargen til krydderblandingen.
Et anvendelig krydder.. Kan brukes til det meste du bruker salt til. Omeletter, ostesmørbrød, saus, supper mm
Persilleblandingen er kanskje en av seriens mest all rounder. Bruk den til for eksempel ovnsbakt hvit fisk, grønnsaksretter,i potetstappe, til egg og i eggerøre, tomatsuppe mm
Fiskekrydderet passer til både hvit og rød fisk både før og etter steking, samt i fiskesuppen.
En pepperblanding av svart og grønn pepper av god kvalitet. Forholdsvis rik på smak og intensitet.
Passer til pizza, pasta, stekt kylling- og svinekjøtt, grønnsaksretter og i tomatsausen.
Pizzakrydderet kan brukes på alle typer pizzaer både før og etter steking, i pizzasausen eller på ostesmørbrødet.
Bruk rikelig av denne når du skal steke poteter i stekeovnen. Ha en god olivenolje over potetene og kvern over. Også godt i kjøttboller og til tapasretter.
Passer til retter hvor du vil ha litt fyldig saltsmak med urter. Deilig i grøsakssupper. En favoritt hos mange,
Salt blandet med tørket sopp, einebær, rødbet. og pepper. Den lille jordsmaken fra rødbet passer godt til den meste av viltkjøtt.
Tacokrydderet passer til den tradisjonelle norske tacoen, til fisketaco og i kjøttboller og til dipp..
Mange av oss spiser kylling til middag flere dager i uka, og da er det ofte godt å ha en saus å servere til! Med dette pulveret lager du veldig raskt en god saus.
Passer til de fleste supper og sauser, og når du vil drikke god buljong på en gammeldags måte.
Dillpestoen passer til det meste av fisk, både stekt, kokt og røkt. Til skalldyr, i omeletten og på kokte poteter.
Pestoen for den som liker maten litt sterkere Super som tilbehør til biff og fløtegratinerte poteter, på milde squashkaker og som en smaksforsterker i en fløtesaus.
Ramsløkpestoen kan brukes som en ren pesto – blandet ut i kokende vann og god olivenolje, til rømmedressing og i en kremet saus til for eksempel kylling eller annet lyst kjøtt.
Tomatpestoen er en skikkelig allsidig pesto som passer perfekt både til den klassiske pasta med pesto, og som en smaksforsterker i kjøttsasusen mm
Dryss det tørt over en salat eller bruke det i vinaigretten.
Et strøssel som kan brukes til mye. En blanding av svarte og hvite sesamfrø, hvitløkflakes, løkflakes, valmuefrø og salt.