WILD FIRE

Litt historie om WILD FIRE og kokken Jeff.

WILD FIRE startet i 2016 med Chef Jeff sin fantastiske BBQ saus, en oppskrift han fikk fra sin bestemor. Til hennes ære håndlager han de fortsatt på samme måten. Det var urbefolkningen sin kunnskap om de lokale råvarene tomater og chili som i møte med nye landsmenn ble til fenomenet BBQ (Barbeque). Sausen til WILD FIRE kommer altså fra krybben av BBQ kulturen til deg og din matlaging. De ønsker å gjøre det enklere å lage god mat fra bunn av med smakfulle BBQ.sauser, chilisauser, wok-sauser, marinader og sukkerfrie krydderblandinger.

Kokken Jeff vokste opp i USA og Asia på 60-tallet. Som et militært barn tilbrakte han mange år i Japan, Thailand, Italia og Mexico, hvor han fordypet seg i lokale matretter, studerte kulinarisk kunst og jobbet i ulike restauranter. Alt han lærte fra bestemødre, mødre, venner og restauranter er innarbeidet i hans oppskrifter som vi nå har fått glede av i Norge. Jeff smaker til hver eneste batch og det kjennes på smaken, noe vi kan bekrefte. Han er lidenskapelig opptatt av kvalitet.

Råvarer og produkter

WILD FIRE bruker rene, lokale, og økologisk råvarer så langt det lar seg gjøre. Alt blir håndlaget i Norge uten fyllstoffer og alle produktene er naturlig fri for gluten, melk, msg, modifiserte stivelser, fruktosesirup, røykeessens. Produktene er naturlig vegansk/vegetariansk (honning).

GODSAKER har hatt WILD FIRE sine produkter fra det året de startet og har fulgt utviklingen av nye produkter, og vi synes de er svært rensmakende og anvendelige produkter året rundt, og vi har selv testet ut de ulike variantene til litt ulikt bruk. Husk at de kan brukes hele året.