Wild Fire - Mango BBQ-saus, 250 ml
MANGO BBQ saus er spesiell god på svin, andebryst, kylling, hvit fisk, grønsaker og frukt. Både som dip og glaxe.
Litt historie om WILD FIRE og kokken Jeff.
WILD FIRE startet i 2016 med Chef Jeff sin fantastiske BBQ saus, en oppskrift han fikk fra sin bestemor. Til hennes ære håndlager han de fortsatt på samme måten. Det var urbefolkningen sin kunnskap om de lokale råvarene tomater og chili som i møte med nye landsmenn ble til fenomenet BBQ (Barbeque). Sausen til WILD FIRE kommer altså fra krybben av BBQ kulturen til deg og din matlaging. De ønsker å gjøre det enklere å lage god mat fra bunn av med smakfulle BBQ.sauser, chilisauser, wok-sauser, marinader og sukkerfrie krydderblandinger.
Kokken Jeff vokste opp i USA og Asia på 60-tallet. Som et militært barn tilbrakte han mange år i Japan, Thailand, Italia og Mexico, hvor han fordypet seg i lokale matretter, studerte kulinarisk kunst og jobbet i ulike restauranter. Alt han lærte fra bestemødre, mødre, venner og restauranter er innarbeidet i hans oppskrifter som vi nå har fått glede av i Norge. Jeff smaker til hver eneste batch og det kjennes på smaken, noe vi kan bekrefte. Han er lidenskapelig opptatt av kvalitet.
Råvarer og produkter
WILD FIRE bruker rene, lokale, og økologisk råvarer så langt det lar seg gjøre. Alt blir håndlaget i Norge uten fyllstoffer og alle produktene er naturlig fri for gluten, melk, msg, modifiserte stivelser, fruktosesirup, røykeessens. Produktene er naturlig vegansk/vegetariansk (honning).
MANGO BBQ saus er spesiell god på svin, andebryst, kylling, hvit fisk, grønsaker og frukt. Både som dip og glaxe.
HOISIN er glutenfri og en av de reneste du kan finne med 61% soyabønner. Perfekt som dip, glaze og wok.
TERIYAKI er flytende og består av Sake, ris og soya. Nytes som den er og passer til alle typer japansk mat som en dip, marinade eller penslet på, sushi, sashimi, gyoza, biff, kylling, fisk og grønnsaker.
Frisk, ren og ikke kjemisk sweet-chilisaus. Passer til vårruller, reker, kylling, svin,,grønnsaker, salat, stekt ris, wok m.m.
MANGO HABAÑERO er en bestselger og ganske hot! Med 42% mangopure og 11% Habañero pepper kan den nytes som den er til, vårruller, kylling, svin, fisk og grønnsaker eller som dip. Nydelig til asiatisk og mexikansk mat.